Festeni szeretnék, de hogy kezdjek hozzá?

Frissítve: 2019. feb 19.

Ha eldöntötted, hogy szeretnéd az EgyLendület festést megtanulni, már csak az a kérdés, hogy milyen úton tanuld meg?

Vannak különböző lehetőségek, talán a legkézen fekvőbb, hogy személyesen, egy festőkurzuson sajátítod el ezt a technikát.

(Kattints ide, és érdeklődj a kurzusaimról: belanyiedit@egylendulet.hu)

Ha erre nincs mód, akkor nézz meg a YouTube-n néhány oktató filmet.

(Kattints ide, és nézd meg az ingyenes oktató videóimat: oktató videók)
Az is megkönnyítheti a tanulást, ha beszerzed az „EgyLendület a Díszítő festés technikája” című könyvemet, és a videó nézésével együtt intenzívebben tudod megtanulni a festést.

Azt ajánlom, hogy előszőr csak nézegesd a könyvet és az oktató videókat, hogy rögzüljön a fejedben a festés menete. Amikor már többször megnézted őket, akkor kezd el, és próbáld te is lépésenként megfesteni a bemutatott mintákat. Figyelj az ecset mozgására, és a motívum kezdésére és befejezésére.


Természetesen, ahhoz, hogy festeni tudjunk, szükség van jó minőségű akril festékekre, ecsetekre, és valamire, amin gyakorolhatunk.
Először elég csak 4 db festék, 1 db Floating médium, és egy 10-es vagy 12-es ecset.

Kattints ide, és nézd meg a kedvezményes csomagajánlataimat: festőcsomagok

Én a kurzusokon a tanulóknak a lamináló gépbe való fólia belső matt oldalára mutatom meg a mintákat. Ezeken a fóliákon tudnak jól gyakorolni, és ez nagyon jól bevált.Amikor már kicsit könnyebben megy a festés, akkor érdemes színes kartonpapíron gyakorolni. Ha már papírra is tudunk jól festeni, akkor megpróbálhatunk egy dobozt, vagy egy Natúr kerámia tárgyat megfesteni....hogy a gyakorlás mennyi időt vesz igénybe, az mindenkinél különböző. Van aki néhány órás festés után már nagyon szépeket tud festeni, és van, akinek szüksége van néhány napos, vagy hetes gyakorlásra is. De ez ne vegye el a kedveteket, csak gyakoroljatok türelemmel, mert megéri. Biztos, hogy előbb vagy utóbb mindenkinek rááll a keze, és meg tudja tanulni ezt a csodás technikát.

Nézzétek meg ezeket a képeket egy kis kedv csinálónak!658 megtekintés0 hozzászólás